Zwarte Zaterdag: problemen

Grote autopolonaise in Duckstad en verre omtrek door vakantiegangers die op weg zijn naar de Costa del Vol en Zuid-Strandrijk. Net toen het verkeer met wat luttele meters vooruit kon, werd het opgeschrikt door een woedende eend, die een doodlopend zandpad in schoot. Diezelfde eend werd later met zijn auto gesignaleerd op een hoge rotspiek. Zodoende moesten de heer Duck en zijn familie hun eerste vakantiepicknick, in afwachting van de hulpdiensten, op de top van de Duivelspuist houden.

“Maar ik maak wel kans op mooie prijzen, want ik heb mijn pech getweet met de hashtag #waterookgebeurt!” aldus een inmiddels rood aangelopen D. Duck.

Wil jij dat ook? Tweet dan je vakantiepech met de hashtag #waterookgebeurt en maak kans op een dvd-speler, badlaken, knikkerset en meer.

Share