Donald Duck als… sportsponsor

Donald Duck gaat sporters sponsoren. Op 2 februari 2007 is het Donald Duck weekblad met een verrassend initiatief gekomen: Donald Duck als sportsponsor! Alle jongeren die de Donald Duck lezen (tot 12 jaar) mag meedoen.

Het is de bedoeling dat je als team of als individuele sporter een verzoek indient om te sponseren. Degene die het meest creatief zijn worden beloond met echte sponsormaterialen. Denk hierbij aan een Donald Duck zeil, golfballen, hockeysticks of zelfs Donald Duck trainingspakken.

De winnaars zullen een jaar lang gevolgd worden (competitiejaar 2007-2008) door de Donald Duck website en Donald Duck weekblad.

Ben jij fan van Donald Duck?
Laat hiernaast je naam en e-mailadres achter en ontvang als eerste het laatste nieuws over Donald Duck in je mailbox!

Schrijf een reactie