Donald Duck als serie krijgt een voorlopig einde

De beste verhalen van Donald Duck “Donald Duck als Zweefeend nummer 131” is voorlopige een van de laatste delen van de “Donald Duck als…” serie, waarvan in 1975 het eerste deel “Donald Duck als Brandweerman” verscheen.
De albums 131 en 132 staan nog voor 2007 gepland en wat er daarna nog komt is afwachten.

Donald Duck als Zweefeend is deel 131 en komt uit in week 28. De cover van dit deel zal een hertekende versie zijn van de cover van het Donald Duck weekblad, nummer 20 uit het jaar 1988.

Deel 132 komt nog wel uit dit jaar, maar daarna een tijdje niets. Dit komt door een andere uitgeverij. Hierna zal de serie waarschijnlijk doorgaan tot deel 135. Wat er daarna met de serie gebeurt is nog niet helemaal duidelijk. Al het werk van Carl Barks is dan in Nederland gepubliceerd.

Share