Over deze site

Donald Duck Web is een Nederlandse fansite over Donald Duck. Op deze pagina vindt u informatie over de site.

Disclaimer

Al de afbeeldingen zijn © The Walt Disney Company en de teksten behoren toe aan de rechtmatige eigenaar. Het is niet toegestaan teksten te kopiëren of te verspreiden zonder toestemming van de webmaster. Als je de teksten toch wilt publiceren in een tijdschrift of op een website kun je toestemming vragen via het e-mailadres. Het mag natuurlijk wel een bron zijn voor het houden van een spreekbeurt of het maken van een werkstuk. Deze site is niet verbonden met Donald Duck of Disney en is niet bedoeld om de rechten te schenden.

Techniek

Donald Duck Web maakt gebruik van WordPress.

Geschiedenis

In april 2004 zag Donald Duck Web het levenslicht. Met veel enthousiasme werd begonnen aan een Nederlandse fansite over Donald Duck. De ondertitel was destijds “De Duckwereld op het internet”.

April 2004

Enkele maanden later in juni 2004 wordt de kleurstelling veranderd om Donald Duck Web een wat vrolijkere uitstraling te geven.

Juli 2004

In augustus 2004 wordt opnieuw de lay-out vernieuwd. Er is een forum om te kunnen reageren op de diverse onderdelen.

Augustus 2004

Begin 2005 is de vernieuwing nog steeds niet gestopt. Donald Duck Web krijgt wederom een nieuwe lay-out en het forum wordt weer verwijderd. Dit omdat er te weinig animo voor was.

Januari 2005

Ergens in het najaar van 2005 kwam de versie die er tot voor kort te vinden was. De onderdelen bleven ongeveer hetzelfde. Er was wel een nieuw gastenboek en de pagina’s werden flink onder handen genomen.

2006

Zomervakantie 2006, het werd nu eindelijk tijd voor een site met CMS (Wikipedia link). Daarbij werd het ook weer eens tijd voor een nieuwe lay-out.
Donald Duck Web 2007

Wij blijven constant doorontwikkelen en hopen dat u met veel plezier onze website bezoekt. Voor vragen en suggesties kunt u contact met ons opnemen.