Over deze site

Donald Duck Web is een Nederlandse fansite over Donald Duck. Op deze pagina vindt u informatie over onze vrolijke website.

Techniek

Donald Duck Web maakt gebruik van WordPress.

Geschiedenis

In april 2004 zag Donald Duck Web het levenslicht. Met veel enthousiasme werd begonnen aan een Nederlandse fansite over Donald Duck. De ondertitel was destijds “De Duckwereld op het internet”.

Donald Duck Web april 2004
Schermafbeelding van de website in april 2004

Enkele maanden later, in juli 2004, wordt de kleurstelling veranderd om Donald Duck Web een wat vrolijkere uitstraling te geven.

Donald Duck Web juli 2004
Schermafbeelding van de website in juli 2004

In augustus 2004 wordt opnieuw de lay-out van de website vernieuwd. Er is een forum om te kunnen reageren op de diverse onderdelen.

Donald Duck Web augustus 2004
Schermafbeelding van de website in augustus 2004

Begin 2005 is de vernieuwing nog steeds niet gestopt. Donald Duck Web krijgt wederom een nieuwe lay-out en het forum wordt weer verwijderd. Dit omdat er te weinig animo voor was.

Donald Duck Web januari 2005

Ergens in het najaar van 2005 kwam de versie die er tot voor kort te vinden was. De onderdelen bleven ongeveer hetzelfde. Er was wel een nieuw gastenboek en de pagina’s werden flink onder handen genomen.

Donald Duck Web 2006

Zomervakantie 2006, het werd nu eindelijk tijd voor een site met CMS (Wikipedia link). Daarbij werd het ook weer eens tijd voor een nieuwe lay-out.

Wij blijven constant doorontwikkelen en hopen dat u met veel plezier onze website bezoekt. Voor vragen en suggesties kunt u contact met ons opnemen.