Help!

Als u vragen heeft kunt u kijken of u op deze pagina een antwoord kunt vinden. Als u niets relevants kunt vinden, kunt u een e-mail sturen naar de webmaster.

Hoe vind ik de pagina over het onderwerp dat ik zoek?

Aan de rechterkant van de site vind u het menu “Pagina’s”. Daaronder staat een korte lijst met de hoofdgroepen. Als u bijvoorbeeld informatie zoekt over Zwarte Magica klikt u eerst op “Personages” en selecteert daarna “Zwarte Magica” op de pagina.

Als u niets kunt vinden is er aan de rechterkant ook nog het zoekveld. Daar kunt u ook intypen wat u zoekt en als er een artikel is over het desbetreffende onderwerp kunt u het daar vinden bij resultaten.

Als dat ook nog geen succes heeft kunt u een mail sturen met het onderwerp waar u informatie over zoekt. Er wordt dan gekeken of er een pagina kan worden geschreven over het onderwerp.

Ik wil mijn abonnement opzeggen of heb daar vragen over.

Voor vragen over het weekblad of andere bladen kunt u terecht bij de klantenservice van het weekblad. Het adres daarvoor kunt u hier vinden.

Ik ben op vakantie geweest en wil de vorige albums nog bestellen, kan dat?

Ja, er zijn een aantal manieren:

  • U kunt de laatste pockets nog bestellen bij Bol.com.
  • Bij de grote stripwinkels zijn de stripalbums meestal nog voorradig.
  • Bij sommige boekhandels zijn de pockets en andere albums nog na te bestellen. Vraag hiervoor eerst naar de wachttijd. Er zijn namelijk boekwinkels waarbij het 2 maanden duurt en waarbij het na 2 dagen al binnen is.

Ik ben een uitgave van het weekblad vergeten te kopen.

Je kunt nog losse exemplaren van Donald Duck bestellen (mits voorradig) door naar Tijdschrift36.nl te gaan.