Elke dag een Donald Duck stripje!

Update 20 januari 2017: De website DagelijksDuckje.nl bestaat al enige tijd niet meer

Ben jij ook zo’n grote Donald Duck fan en kan je niet wachten tot hij in de bus valt? Duurt voor jou de week ook altijd te lang?

DagelijksDuckje.nl helpt je hierbij. Op DagelijksDuckje.nl staat namelijk elke dag een nieuw Donald Duck stripje! Dit stripje wordt ook direct gedeeld via facebook.com/DagelijksDuckje en twitter.com/DagelijksDuckje. Om deze reden hoef je er niet elke dag naar de site, maar komt het stripje automatisch in je nieuwsoverzicht voorbij!

Makkelijker kan bijna niet. Vind Dagelijks Duckje dus leuk op Facebook, volg op Twitter of kijk elke dag op DagelijksDuckje.nl. Op de site kan je zelfs al meer dan 700 stripjes terug lezen, zo verveel je je geen moment!

Share