LEGO Mini Disney Kasteel (40478) officieel onthuld!

LEGO mini Disney Kasteel (40478)

Vorige week meldden diverse websites dat LEGO het LEGO Mini Disney Kasteel (40478) had bevestigd via een vermelding in hun instructiedatabank. Nu heeft LEGO Mexico officiële afbeeldingen onthuld en ons onze eerste echte blik op de set gegeven!

LEGO mini Disney Kasteel (40478)

Zoals je kunt zien toont de verpakking een reproductie op microschaal van Assepoester’s Kasteel. Dit valt samen met het 50-jarig jubileum van Walt Disney World-resorts.

De set bevat ook een exclusieve minifiguur van Mickey Mouse die verschilt van die in LEGO Disney Kasteel (71040).

LEGO mini Disney Kasteel (40478)

LEGO Mexico deelde de afbeeldingen via hun Instagram-account, die hier te zien is met het volgende, vertaalde bijschrift:

Haal alle Disneyland-fantasie in huis met de volgende LEGO® release. Het zal zeer binnenkort in onze #LEGOStoresMx beschikbaar zijn en je mag het niet missen. ?

We verwachten dat de releasedatum 1 oktober 2021 zal zijn, aangezien de resorts op die dag in 1971 voor het eerst hun deuren openden!

Helaas zijn er nog geen andere details opgedoken en zijn de kosten van de set nog onbekend, maar kom regelmatig terug, want we zullen dit bericht bijwerken als er nieuwe informatie is.

Ga jij deze bijzondere LEGO set in huis halen? Laat het ons hieronder weten in de reacties!

Share