Win een kaartje voor de lezing van Daan Jippes!

Weet je nog dat we een paar weken geleden op zoek waren naar Donald Duck fans die wel naar een lezing van striptekenaar Daan Jippes over het tekenen van stripverhalen wilden gaan? Goed nieuws! We hebben genoeg mensen gevonden, dus de lezing gaat door! Maar daar houdt het goede nieuws nog niet op, want we mogen een gratis kaartje weggeven voor die lezing. Daar moet je wel wat voor doen! Stuur een e-mailtje naar info [apenstaartje] DonaldDuckWeb.nl waarin je uitlegt waarom juist jij graag naar die lezing zou willen gaan. Misschien ben jij er 23 januari dan zelf wel bij! Let op: zorg er wel voor dat je je mailtje stuurt vóór 29 december 2012.

Meer weten of kaartjes bestellen? Kijk dan op de website of Facebook pagina van Live On Demand.

Share