Donald Duck weekblad 20 (2024)

Donald Duck weekblad 20 (2024)

Vier Karel Paardepoot’s Verjaardag met Donald Duck Weekblad!

Het is feest in Duckstad! In de nieuwste uitgave van het Donald Duck Weekblad, nummer 20 van 2024, vieren we een heel speciale gelegenheid: de verjaardag van Karel Paardepoot! Deze editie staat bol van de feestelijkheden en is een must-have voor elke fan van de vrolijke inwoners van Duckstad.

Speciale Verjaardagseditie

In dit nummer vinden lezers:

  • Een Groot Verjaardagsverhaal: Beleef hoe Donald en de neefjes Kwik, Kwek, en Kwak een spectaculair verjaardagsfeest voorbereiden voor Karel. Maar natuurlijk loopt niet alles zoals gepland!
  • Terugblik op de leukste momenten: Een speciale strip waarin de hoogtepunten uit Karels carrière in Duckstad worden belicht.
  • Feestelijke Puzzels en Spelletjes: Speciale verjaardagspuzzels waarbij je je hersenen flink moet laten kraken.

Een Uitgave Vol Vermaak en Verrassingen

Zoals altijd zorgt het Donald Duck Weekblad voor veel leesplezier en entertainment. Deze speciale editie biedt extra pagina’s vol verhalen, strips, en activiteiten die perfect zijn om samen met familie te genieten.

Het weekblad is nu verkrijgbaar bij jouw lokale boekhandel of supermarkt, of kan online besteld worden. Mis deze bijzondere uitgave niet en duik weer volop in de kleurrijke wereld van Duckstad, waar humor en vriendschap voorop staan.

Vier samen met ons Karel Paardepoot’s verjaardag en geniet van een uitgave die jong en oud zal betoveren. Duckstad wacht op je!

Share