Hart van Nederland zoekt trouwe Donald Duck lezer voor reportage!

Donald Duck jubileum album - 70 jaar Donald Duck weekblad

Beste trouwe lezers van het weekblad Donald Duck,

Het televisieprogramma Hart van Nederland heeft vernomen dat 25 oktober het weekblad Donald Duck maar liefst 70 jaar bestaat. Dit is natuurlijk erg bijzonder. Het weekblad is de afgelopen decennia ook erg populair geworden bij verschillende generaties. Hart van Nederland zou graag een reportage willen maken over het jubileum samen met een trouwe lezer. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die al tientallen jaren trouw de Donald Duck leest of iemand die iets bijzonders gaat doen ter ere van de Donald Duck. Bent of kent u nou zo iemand? Dan kunt u bellen naar 0208007777. 

We horen het graag!

Met vriendelijke groet,

Hart van Nederland

Share