Nieuwe special: Donald Duck Burenspecial

Donald Duck Burenspecial

Er is een nieuwe special van Donald Duck verschenen, de Burenspecial! Vandaag is het Nationale Burendag, dus dat zal de reden zijn van deze speciale uitgave. In de webwinkel van Donald Duck krijg je nu de 2e Burenspecial met 50% korting! Heb jij deze special al? Of ga je ‘m online bestellen? Laat het ons weten in de reacties!

Originele beschrijving Donald Duck Shop:

LANG LEVE DE BUREN! Je zou het niet altijd zeggen, maar het hebben van buren is vaak een voordeel. Vooral vroeger, maar nu nog steeds. Al lees je in de Donald Duck Burenspecial dat het soms ook minder gezellig kan zijn. Zeker als de Bolderbast in je wakker wordt…

Koop een extra Burenspecial met 50% korting en doe hem cadeau aan je buurman of -vrouw! Beter een goede buur, dan een verre vriend!

Klik hier om deze special in de officiële Donald Duck webwinkel te bestellen

Share