Donald Duck Extra 1 2013

Binnenkort verschijnt Donald Duck Extra nummer 1 van 2013. In deze nieuwe editie lees je onder andere verhalen waarin:

  • Donald beproeft zijn geluk als kok en opent zijn eigen restaurant. Dat gaat zo goed, dat hij steeds meer klanten krijgt, maar die klanten worden ook steeds veeleisender. En langzaam maar zeker bereikt de spanning het kookpunt…
  • De Zware Jongens ruilen van woonplaats met hun neven op een tropisch eiland, waar ze een enorme voorraad parels ontdekken. De eilanders weten er geen raad mee. Maar 176-176, 176-671 en 176-167 wel!
  • Donald wordt zelf misdadiger in zijn tweede avontuur in dit nummer. Hij gaat undercover om een beruchte crimineel te ontmaskeren.
  • Tot slot bewijst Goofy kort maar krachtig dat hij niet kan slee├źn!

donald duck extra 1

Share