De 200ste pocket komt er aan!

De 200ste pocket komt er aan! En daarom kun je nu mooie prijzen winnen. Wat moet je doen? Maak een leuke, grappige of originele foto van jezelf met al je pockets! Stuur deze in via Facebook en verzamel zo veel mogelijk stemmen. Je maakt dan kans op een jaar lang gratis pockets. De actie start vanaf maandag 16 juli. >> Ga naar de Donald Duck pockets Facebookpagina

2 reacties

 1. door Saskia:

  juli 19, 2017 @ 08:38

  Mijn zoon wil graag een foto op de pagina plaatsen, maar we krijgen de melding dat de inhoud niet beschikbaar is en mogelijk alleen zichtbaar voor een doelgroep waar je niet aan toegevoegd bent.

  Enig idee wat we nu moeten doen? Ik hoor het graag. Alvast bedankt!

 2. door admin:

  juli 28, 2017 @ 12:10

  Beste Saskia, de pagina van de pockets bestaat niet meer. Dus u kunt de foto waarschijnlijk het beste plaatsen op de Donald Duck Facebook pagina: https://www.facebook.com/DonaldDuckNL. Groet, Donald Duck Web

RSS feed for comments on this post