Donald Duck krijgt eigen glossy

Op 4 juni krijgt Donald ook zijn eigen glossy na grote namen als Linda de Mol, Youp van ’t Hek en Matthijs van Nieuwkerk. Donald Duck wordt dit jaar namelijk al 75 jaar oud! De website van Sanoma die het blad gaat uitgeven verklapt al wat er in de glossy zal komen staan:

Het werd tijd. Na LINDA., YOUP., GULLIT. en MATTHIJS. komt er nu eindelijk een tijdschrift over iemand die al jaren écht iets betekent en bijdraagt in onze maatschappij: DONALD.! En er werken Grote Namen aan mee…glossy

Een unieke wereldprimeur. Een glossy voor Echte Mannen! Sanoma Uitgevers lanceert DONALD. in juni. Het exclusieve personality magazine is een collectors item bij voorbaat. We zien onze held zoals niemand hem kent. In smoking bijvoorbeeld.

DONALD. brengt geen jongens-, maar MANNEN-onder-elkaar items. Aandacht voor vrouwen, sport, mode, auto’s, food, crime en art. En dat allemaal volgens de Duck Way of Life! Een greep:

• Auto’s: Snelle Rode Mobiel
• Donald Favo’s: Horloges, ‘Luchtjes’, Crèmes etc.
• Mode van een Eend… Zwemmode!
• Gadgets: Willie Wortel ontdekt…. hebbedingetjes
• Culinair: de lekkerste hapjes met Eend

Peter R. de Vries: de schrik van de Zware Jongens
Aan de eerste ‘afwijkende’ Donald Duck ter wereld, een 144 pagina’s tellende glossy, werken grote namen mee. Zoals Peter R. de Vries (de schrik van alle Zware Jongens), Georgina Verbaan (veel mooier dan Katrien) en Ruud Gullit (Gezellig UIT in de Duck Out). En ook bekende striptekenaars: Gerrit de Jager (Doorzon), Henk Kuypers (Franka) en Jean Marc van Tol (Fokke & Sukke). En er staat ook een extra lang, literair stripverhaal in.

Bron: Sanoma Adverteren

Share