Dagobert Duck Jubileumalbum Geluksdubbeltje

Dagobert Duck Jubileumalbum Geluksdubbeltje

Hoera! Er is een speciaal jubileumalbum uitgekomen over Dagobert Duck en het Geluksdubbeltje. Het is namelijk 70 jaar geleden dat dit magische dubbeltje voor het eerst voorkwam in een stripverhaal bedacht door Carl Barks. Oom Dagobert en zijn neven beleven dus al 70 jaar spannende avonturen dankzij dit bijzondere muntje.

Dagobert Duck Jubileumalbum Geluksdubbeltje

Tekst Donald Duck webwinkel:

Lang zal hij glimmen, lang zal hij glimmen, lang zal hij glimmen in de glo-ri-a… Het geluksdubbeltje is jarig! Al zeventig jaar beleeft oom Dagobert met zijn neven de spannendste avonturen dankzij dit muntje vol (on)geluk. Een aantal ervan is verzameld in dit jubileumalbum.

Wil je dit speciale album kopen? Dan kan in de winkel of bestel het online in de webwinkel van Donald Duck.

Hart van Nederland zoekt trouwe Donald Duck lezer voor reportage!

Donald Duck jubileum album - 70 jaar Donald Duck weekblad

Beste trouwe lezers van het weekblad Donald Duck,

Het televisieprogramma Hart van Nederland heeft vernomen dat 25 oktober het weekblad Donald Duck maar liefst 70 jaar bestaat. Dit is natuurlijk erg bijzonder. Het weekblad is de afgelopen decennia ook erg populair geworden bij verschillende generaties. Hart van Nederland zou graag een reportage willen maken over het jubileum samen met een trouwe lezer. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die al tientallen jaren trouw de Donald Duck leest of iemand die iets bijzonders gaat doen ter ere van de Donald Duck. Bent of kent u nou zo iemand? Dan kunt u bellen naar 0208007777. 

We horen het graag!

Met vriendelijke groet,

Hart van Nederland

Dagobert Duck jubileum album – 75 jaar Oom Dagobert

Dagobert Duck jubileum album - 75 jaar Oom Dagobert

De rijkste eend ter wereld word je niet zomaar. Daar gaan vele schattenjachten, ontdekkingsreizen en keihard zakendoen aan vooraf. Oom Dagobert beleeft al vijfenzeventig jaar de spannendste avonturen in Duckstad en ver daarbuiten. Een aantal van zijn kostbaarste herinneringen is verzameld in dit super dikke jubileumalbum! Vanaf nu verkrijgbaar in winkels en online.

Ga jij het album kopen? Laat het ons weten in de reacties!

Dagobert Duck jubileum album - 75 jaar Oom Dagobert